Yaşer'in hasta planı iddiası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-19-2010 (15:54)   Son Mesaj: 12-19-2010 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    12-19-2010

    Yaşer'in hasta planı iddiası

    Yaşer'in hasta planı iddiası


    Ergenekon kapsamında ÇYDD ve ÇEV hakkında hazırlanan iddianamenin firari sanığı ÇEV eski Başkanı Gülseven Yaşer, telefon dinlemelerine takılan firar planındaki gibi davranmaya devam ettiği iddia edildi.

    Bünyamin Demirkıran'ın haberi
    EŞİ PLANI KURDU: HASTASIN SEN!

    Gülseven Yaşer, eşi Yaşar Yaşer"le yaptığı ve firarın tüm ayrıntılarını konuştukları telefon konuşması iddianameye girmişti. Yaşer Yaşer, eşi Gülseven Yaşer"e basına nasıl açıklama yapması gerektiğini anlatırken "Senin tedavin bitene kadar orda biraz daha kalacaksın, öyle konuş" uyarısı yapıyordu. Yaşer de 1.5 yıl önce bazı gazetecileri arayarak, tedavi için ABD"de olduğunu, tedavi biter bitmez Türkiye"ye döneceğini söylemişti.

    YENİ BAŞKAN DA AYNI YOLDA

    ÇEV Başkanı Prof. Dr. Ahmet Altınel yaptığı yazılı açıklamada, "rahatsızlığı dolayısıyla yurt dışında tedavisi süren vakıf kurucu başkanı Gülseven Yaşer"in, doktorlarının izin vermesi durumunda yurda dönerek, hakkındaki iddiaları yanıtlayacağını" savundu. Altınel, ""ÇEV"in PKK"lılara burs verdiği"" iddiasını da yalanladı.

    Başsavcı 1 ay önce bizlere söylemişti!..

    Firari Ergenekon sanığı Gülseven Yaşer ile hayatını kaybeden ÇYDD Başkanı Türkan Saylan"ın AK Parti hakkında kapatma davası açılması için yoğun bir kampanya yürüttükleri ortaya çıktı. Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerine giren telefon konuşmalarında Yaşer ve Saylan"ın bu konuda yaptıkları girişimler gözler önüne serildi.

    MÜTHİŞ BİŞEY OLDU YA!

    Gülseven Yaşer ile Siminsu Baytok Uçak arasında 14 Mart 2008 günü gerçekleşen bir telefon görüşmesinde, Gülseven Yaşer"in, ziyaretine gidip "AK Parti hakkında kapatma davası açması" için görüştükleri Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya"nın kapatma davası açmasının sevincini paylaşıyorlar. Uçak"ın "Olaylar olmuş" sözlerine Gülseven Yaşer "Ayy müthiş bir şey ya, kapatma davası açtı. Bir ay kadar önce ziyaretine gitmiştik. Bize siz artık dedi hertürlü şeyi yaptınız bundan sonra hukuk dedi şey olacak dedi" diyor.

    STAR GAZETESİ




    Yaşer'in hasta planı iddiası Yorumları