İntihar eden Cohen'in cenazesi toprağa verildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (14:57)   Son Mesaj: 12-19-2010 (14:57)    Cevap: 0    Gösterim: 831  

    12-19-2010

    İntihar eden Cohen'in cenazesi toprağa verildi

    İntihar eden Cohen'in cenazesi toprağa verildi


    Sarıyer'deki Belgrat Ormanı'nda aracının içinde intihar etmiş olarak bulunan İsrail El Al Havayollarının Türkiye Müdürü Moshe Cohen'in cenazesi toprağa verildi.

    Otomobilinin içinde 2 gün önce silahla intihar etmiş olarak bulunan Cohen için Hasköy'deki Çıksalın Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Cohen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Türkiye Musevileri Hahambaşı Rav İsak Haleva da katıldı. Cohen'in cenazesi daha sonra buradaki Musevi Mezarlığı'na defnedildi.
    Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze töreni, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

    Deniz ürünleri üzerine faaliyet gösteren bir şirkette gizli ortaklığı bulunduğu ve çevresinden alacağına karşılık büyük miktarda borcu bulunduğu, bu nedenle de uzun süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Moshe Cohen'in üzerinde, kızı ve eşine hitaben ''Canım kızım, canım karım. Size iyi bir koca, iyi bir baba olamadım. Sizden özür diliyorum. Bunu yapmamın nedeni, çok yalnız kaldım. Bunalıma girdim, bunalımdan çıkamıyorum. Başınız dik olsun. Sizi çok seviyorum. Keşke yanınızda olabilseydim'' yazılı not bulunmuştu.




    İntihar eden Cohen'in cenazesi toprağa verildi Yorumları