Kuyudan başı olmayan ceset çıkarıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-19-2010 (12:07)   Son Mesaj: 12-19-2010 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    12-19-2010

    Kuyudan başı olmayan ceset çıkarıldı

    Kuyudan başı olmayan ceset çıkarıldı


    Maltepe'de, Cevizli Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan ve tinerciler tarafından farkedilen bir kuyu içinde çürümeye yüz tutmuş ve başı olmayan bir ceset bulundu.

    Maltepe'de, bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş başı olmayan bir ceset bulundu. Bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedi tinercilerin polise haber verdiği belirtildi.
    Cevizli Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde bulunan tinercilerin de mesken tuttuğu eski kum ocaklarının içerisindeki bir su kuyusunda çürümeye yüz tutmuş bir ceset bulundu. Tinerci gençler tarafından fark edilen ceset polise bildirildi.

    Bunun üzerine sabah saat 07.00 sıralarında olay yerine gelen polis inceleme yaptıktan sonra itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, ilk olarak vidanjör yardımıyla kuyudaki suyu boşalttı.

    Kum ocaklarında kalan gençler çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Uzun süren çalışmaların ardından ceset kuyudan çıkarıldı. Cesedin kafasının olmadığı ve çürümeye yüz tuttuğu belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Öte yandan itfaiyenin çalışmaları sırasında polis ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için olay yerine poşet çekti.


    İha





    Kuyudan başı olmayan ceset çıkarıldı Yorumları