Öztek: AKP kayıkçı kavgası başlatıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-18-2010 (14:38)   Son Mesaj: 12-18-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    12-18-2010

    Öztek: AKP kayıkçı kavgası başlatıyor

    Öztek: AKP kayıkçı kavgası başlatıyor


    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, Türkiye'de belli sorunlar çıkınca AKP'nin hemen CHP'ye çatan ifadeler kullanarak, kayıkçı kavgası başlattığını söyledi.

    Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılmak üzere Malatya'ya gelen Öztek, Türkiye'nin gündeminin çok değiştirildiğini ve takip etmekte zorlandıklarını belirtti.
    Hükümetin gündem bulamayınca Ergenekon davasıyla gündemi meşgul ettiğini ileri süren Öztek, geçmiş aylarda yapılan KPSS sınavlarında usulsüzlükler yaşandığını ancak bu usulsüzlüklerle ilgili hiç bir şey yapılmadığını söyledi. Öztek,''Suçlular ortaya çıkarılıp, cezalandırıldı mı? Bir süre konuşuldu, sınavlar yenilendi ve üstü kapatıldı. Değişen hiç bir şey olmadı. Türkiye'de belli sorunlar olunca AKP hemen CHP'ye çatan bir ifade kullanarak, kayıkçı kavgası başlatıyor''dedi.

    Öztek, siyasi tartışmalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin uslüplarını tasvip etmediklerini ifade ederek, bir genel başkanın başkasına hitap ederken uslübuna çok dikkat etmesi gerektiğini, kullanılan sert ifadelerin toplumun her kesimine yansıdığını kaydetti.




    Öztek: AKP kayıkçı kavgası başlatıyor Yorumları