Kurultay değil Nükhet Duru'yu tercih etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (22:56)   Son Mesaj: 12-17-2010 (22:56)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

    12-17-2010

    Kurultay değil Nükhet Duru'yu tercih etti

    Kurultay değil Nükhet Duru'yu tercih etti


    Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, medyanın büyük ilgi gösterdiği yarınki CHP Kurultayı'na katılmıyor. Ahmet Hakan, tavrını twitter hesabına attığı iki kısa cümle ile özetledi. Ahmet Hakan'ın tercihi farklı.

    CHP'nin Parti Meclisi'nin seçiminin yapılacağı Kurultay medyanın haftalardır gündeminde. Deniz Baykal ve Önder Sav'ın açıklamaları ile de daha yoğun tartışılan Kurultay'da çarşaf liste mi blok liste mi uygulanacağı kesinlik kazanmazken önde gelen medya kuruluşları ve gazeteciler adeta Ankara'ya abluka kurdu.
    Medyanın yoğun ilgi gösterdiği CHP Kurultayı'na Hürriyet yazarı ve Tarafsız Bölge programının sunucusu Ahmet Hakan ilginç bir tavır koydu.

    Ahmet Hakan bu akşam twitter'deki hesabına iki kısa mesaj geçerek yarın yapılacak CHP kurultayına katılmayacağını duyurdu.

    Ahmet Hakan ilk mesajında "Nükhet Duru gecesi" dedi. Ahmet Hakan'ın daha sonraki mesajı ise Nükhet Duru gecesi'nin açılımı gibiydi. Ancak biraz da farklı: CHP kurultayı ile Nükhet Duru arasında bir tercih yaptım.




    Kurultay değil Nükhet Duru'yu tercih etti Yorumları