AK Parti: Kozlu belediye AK Parti'nin değil   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (17:36)   Son Mesaj: 12-17-2010 (17:36)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    12-17-2010

    AK Parti: Kozlu belediye AK Parti'nin değil

    AK Parti: Kozlu belediye AK Parti'nin değil


    AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, projelerini hayata geçirmek isterken bürokratik engellerle karşılaştığını küfürlü cümlelerle anlatan Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın AK Partili olmadığını bildirdi.

    Tanrıverdi, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında Başkan Bektaş hakkında yayımlanan haberlerde, başkanın AK Partili olduğu yönünde bilgiler yer aldığını anımsattı.
    Bektaş'ın, 29 Mart 2009 mahalli idareler seçimlerinde Demokratik Sol Parti'den seçildiğini belirten Tanrıverdi, şunları kaydetti:

    ''Daha sonra merkez ilçe başkanlığımız aracılığı ile partimize geçmek istediğini beyan etmiş ve bu istek Zonguldak il başkanlığınca 06.10.2010 tarihli karar ile genel merkeze bildirilmiştir.

    Ancak tüzüğümüzün 80. maddesi ve teşkilat iç yönetmeliğimiz gereğince ilçe belediye başkanlarının partimize geçişleri Yerel Yönetim Başkanlığımızın konuyu MYK'ya sunumu ve Merkez Yürütme Kurulu'nun onayı ile olmaktadır. Kozlu Belediye Başkanı'nın partimize geçme talebi ve il başkanlığımızın yazısı, başkanlığımızca Merkez Yürütme Kurulu'nun gündemine getirilmemiş ve bu belediye başkanının partimize geçişi gerçekleşmemiştir.

    Bu nedenle, 17.12.2010 tarihinde yazılı ve görsel yayın organlarında çıkan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın AK Partili olduğu haberi gerçeği yansıtmamaktadır, doğru değildir.''




    AK Parti: Kozlu belediye AK Parti'nin değil Yorumları