Mobeselere takılan ilginç trafik kazaları / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (16:08)   Son Mesaj: 12-17-2010 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 853  

    12-17-2010

    Mobeselere takılan ilginç trafik kazaları / VİDEO

    Mobeselere takılan ilginç trafik kazaları / VİDEO


    Çanakkale'de güvenlik açısından şehrin değişik bölgelerine konulan 143 MOBESE kamerası birçok olayın aydınlatılmasını sağlarken, bu kamera kayıtlarına yansıyan trafik kazaları da dikkatsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.



    Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nün basına dağıttığı MOBESE görüntülerinde 2010 yılı içerisinde il merkezinde meydana gelen trafik kazalarının büyük çoğunluğunun dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldiği gözlenirken, kazaların ağırlıklı olarak Tansaş, Belediye, Troya, Bodur ve Cuma Pazarı kavşaklarında olması dikkat çekti.
    9 Ocak 2010 tarihinde Bodur kavşağından sola dönmek isteyen aracın yanından aniden gelen bir motosiklet özel araca hızla çarpınca şahıs yaralandı. Belediye kavşağında 2 Ağustos 2010 günü meydana gelen kazada ise hızını alamayan sürücü aracı ile elektrik direğine çarparak yaralanırken; 22 Mayıs 2010 tarihinde karayolları kavşağında yine motosikletle özel otomobilin çarpışması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi.

    Kazalardan en dikkat çekicileri ise 27 Mart 2010 ile 2 Mayıs 2010 tarihlerinde Tansaş kavşağında meydana geldi. İlk kazada hatalı sollama yapan aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki ağaçlara vurarak durabildi. Diğer kazada da sürücü aracı ile takla atarak refüje vurdu.

    29 Nisan tarihindeki kazada ise Bodur kavşağında bir minibüs aniden sola dönünce yoldan geçmekte olan motosiklet sürücüsünü çarptı. Kazada motosiklet sürücünün kaskı bir yana savrulurken, kendisi de yola düşerek yaralandı.

    Çanakkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri il merkezinde güvenlik amacıyla kurulan MOBESE kamera sayısının 2010 yılında 143'e çıkarıldığını belirterek, "Hedefimiz bu sayıyı arttırarak şehirdeki güvenliği daha da etkin hale getirmek. Tabi bunun ekonomik yönü söz konusu. Gerekli parayı bulmamız halinde kamera sayısını 150'nin üzerine çıkarmaktan yanayız" dedi.




    Mobeselere takılan ilginç trafik kazaları / VİDEO Yorumları