Ankara'da operasyon: 8 gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (16:04)   Son Mesaj: 12-17-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 546  

    12-17-2010

    Ankara'da operasyon: 8 gözaltı

    Ankara'da operasyon: 8 gözaltı


    Ankara'da ''suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'', ''6136 Sayılı Kanun'a muhalefet'' ve ''sahte evrak tanzim etmek'' iddiasıyla 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

    Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen istihbari çalışmalar sonucunda, C.Ş. liderliğinde, kanunsuz yollarla silah ve mühimmat temin eden, temin edilen silah ve mühimmatı satarak kendilerine haksız kazanç sağlayan, kamu huzurunu düğünlerde, maç sonlarında ve farklı etkinliklerde havaya rast gele ateş ederek bozan suç örgütünün olduğu bilgisine ulaşıldığı belirtildi.
    Jandarma ekiplerince Bala, Elmadağ, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde düzenlenen operasyonla ''suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'', ''6136 Sayılı Kanun'a muhalefet'' ve ''sahte evrak tanzim etmek'' suçlarından C.Ş, S.Ç, M.Ş, S.Ş, R.G, H.B, A.B ve A.Ç'nin gözaltına alındığı, yapılan sorgulamasının ardından A.Ç'nin serbest bırakıldığı ifade edildi.

    Açıklamada, gözaltına alınan bu kişilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 5 tabanca, 6 şarjör, 125 tabanca fişeği, 2 tabanca kabzası, 1 sahte polis kimliği, 8 cep telefonu ve 8 sim kartın ele geçirildiğinin ifade edildi kaydedildi.




    Ankara'da operasyon: 8 gözaltı Yorumları