Eskişehir'de işkence vahşeti!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (15:04)   Son Mesaj: 12-17-2010 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 600  

    12-17-2010

    Eskişehir'de işkence vahşeti!

    Eskişehir'de işkence vahşeti!


    Eskişehir'de dilencilik yapan bir kadının 2 yaşındaki çocuğuna, yeni tanıştığı bir kişi tarafından işkence yapıldığı iddia edildi.

    Vücudunda sigara yanığı ve darp izi olan talihsiz çocuk, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
    Sakarya'dan 2 yaşındaki kızı D.T. ile birlikte Eskişehir'e gelen ve dilencilik yaptığı öğrenilen Semra K., tanıştığı A.K.'nin evinde yaşamaya başladı. A.K., daha sonra Semra K.'yi erkek arkadaşı Ü.Ö. ile tanıştırdı. Ardından Semra K. ve kızı, Ü.Ö.'nün evine yerleşti.

    Sürekli alkol ve uyuşturucu aldığı iddia edilen Ü.Ö., Semra K. ile 2 yaşındaki D.T.'yi darp etti. Bu esnada bayılan D.T.'yi annesi Eskişehir Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü.

    Burada yapılan muayenede, vücudunda morluklar, ayağında ve cinsel organında yanıklar olduğu tespit edilen çocuk, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. D.T., yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

    Darp sonucu yaralanan anne Semra K. de hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. İfadesinin alınması için emniyete sevk edilen Semra K.'nin işlemlerinin bitmesinin ardından kadın sığınma evine götürüleceği bildirildi. Polis, firar eden zanlı Ü.Ö.'yü arıyor.




    Eskişehir'de işkence vahşeti! Yorumları