Kılıç, Twitter'dan vurdu: KK çıtayı indirdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (14:38)   Son Mesaj: 12-17-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    12-17-2010

    Kılıç, Twitter'dan vurdu: KK çıtayı indirdi

    Kılıç, Twitter'dan vurdu: KK çıtayı indirdi


    AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Twitter’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden bazı köşe yazarlarına yüklenerek, “yandaş mı Candaş mısınız” diye sordu.

    Kılıç, Twitter"dan CHP"nin yarın gerçekleşecek kongresi ile ilgili bazı köşe yazarlarının CHP"ye yönelik kaleme aldıkları, "Birlik ve beraberlik" çağrılarını değerlendirdi.
    "Bazı yazarlar bugün de köşelerini CHP'nin birliğine, dirliğine ayırmış. Delegenin vicdanına sesleniyor, bölünmeyin diyorlar" şeklinde görüşlerini dile getiren Kılıç, şöyle yazdı:

    "Başkası yapsa "yandaş" olurdu. Peki bu durumda CHP'nin gücü için ittifaka giren kalemler ne oluyor? Yoldaş mı, candaş mı? Bence seçimden hezimetle çıkması durumunda sadece Kemal Kılıçdaroğlu değil, ona açıktan destek veren kalem erbabı da görevden çekilmeli. Fakat problem olmaz: Zira; KK çıtayı indirdi. Başarıyı iktidar olmaya değil, Baykal'dan "1" oy fazla almaya bağladı. Bu kez ihtiyatlı."




    Kılıç, Twitter'dan vurdu: KK çıtayı indirdi Yorumları