Gül, cuma namazını Samanpazarı'nda kıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (14:36)   Son Mesaj: 12-17-2010 (14:36)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    12-17-2010

    Gül, cuma namazını Samanpazarı'nda kıldı

    Gül, cuma namazını Samanpazarı'nda kıldı


    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Samanpazarı'nda vatandaşla beraber kıldı. Bölgedeki esnafla bir süre sohbet eden Gül, daha sonra bir kebapçıda köfte yedi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinden sonra Ulus Samanpazarı'na gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma Namazını da burada bulunan Ahi Elvan Camii'nde vatandaşlarla beraber kıldı.
    Cuma Namazının ardından Samanpazarı'nda bir yıl önce restorasyon çalışmaları tamamlanan Samanpazarı bölgesini gezen Gül, dükkanları dolaştı.

    Esnafla bir süre sohbet eden Gül, kendisini görmek için bekleyen çocuklara da "Asker gibi duruyorsunuz. Neden hepiniz hazırol şeklinde duruyorsunuz" diyerek şakalaştı. Daha sonra bir esnaf lokantasına giren Gül, burada köfte yedi. Gül'e ziyaretinde Ankara Valisi Aladdin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya da eşlik etti.




    Gül, cuma namazını Samanpazarı'nda kıldı Yorumları