Denizi olmayan yerde sandalla odun çaldılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (14:04)   Son Mesaj: 12-17-2010 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    12-17-2010

    Denizi olmayan yerde sandalla odun çaldılar

    Denizi olmayan yerde sandalla odun çaldılar


    Ardahan'ın Göle Budaklı köyü Çukurlar mevkiinde Orman işletmesine bağlı memurlar, nehir üzerinden bir kayık ile ormanın malı sayılan kütükleri nakleden köylülerini suçüstü yakaladı!

    Orman işletmesine bağlı memurlar suçüstü yakaladıkları şahıslar hakkında zabıt tutarak ve 'suç unsuru' sayılan kayık ve bir at arabasına da el koydu.

    Köylülerin onlarca ağırlığa şahip odunları kayık ile götürmeye çalışması memurları olduğu gibi birçok kişiyi hayrete düşürdü. Olay hakkında konuşan Orman işletmesine bağlı memurlar, "Daha önce kamyon, traktör, kızak ve eşek arabası gibi araçlarla odun hırsızlıklarının yapıldığını gördük, ancak balıkçının aracı olan kayıkla odun hırsızlığına Göle'de ilk defa rastladık" diye konuştu.
    Yakalanan köylüler hakkında Orman işletme memurları tarafından tutulan tutanakların ardından nlavın savcılığa intikal ettiği bildirildi.




    Denizi olmayan yerde sandalla odun çaldılar Yorumları