Bu acıya yürek dayanmaz!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (14:07)   Son Mesaj: 12-17-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 719  

    12-17-2010

    Bu acıya yürek dayanmaz!

    Bu acıya yürek dayanmaz!


    Denizli'de dün gece annesi tarafından emzirildikten sonra yatağına yatırılan 1.5 aylık Ecrin Kartal sabah ölü bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi 3006 Sokak No: 17'de meydana gelen olayda, Hüseyin Kartal (26) ve Huriye Kartal (22), tek çocukları olan 1.5 aylık Ecrin'i dün gece yatağına yatırdıktan sonra kendileri de yattı.
    Sabah kalktıklarında bebeklerinin hareketsiz olduğunu gören Kartal çifti hemen ambulans çağırdı. Eve gelen 112 Acil Servis ekipleri Ecrin bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

    Nefessiz kalması sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Ecrin Kartal'ın ölümü üzerine Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri eve gitti. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından 1.5 aylık Ecrin Kartal'ın cansız bedeni, cenaze hizmetleri ekibinden bir kişi tarafından battaniyeye sarılarak cenaze aracına götürüldü.

    Şahsın minik bebeğin cansız bedenini taşıması sırasında duygulu anlar yaşanırken, Kartal ailesinin yakınları ve komşuları da eve akın ettiler. Olayın ardından baba Hüseyin Kartal ve anne Huriye Kartal ifadelerinin alınması için Yenişehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

    Ecrin Kartal'ın cenazesi ise ölüm sebebinin belirlenmesi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.




    Bu acıya yürek dayanmaz! Yorumları