İstanbul'da olası deprem hazırlıkları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (13:58)   Son Mesaj: 12-17-2010 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    12-17-2010

    İstanbul'da olası deprem hazırlıkları

    İstanbul'da olası deprem hazırlıkları


    İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, İstanbul’da olası deprem hazırlıkları kapsamında okulların yeniden yapım projesine devam ediyor. Bu kapsamda, İstanbul’da 3 okulun yeniden yapım inşası için ihaleye çıkılacak.

    İstanbul İl Özel İdaresi İPKB, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında eğitim yapılarının yeniden yapım inşasına devam ediyor.
    Buna göre, İstanbul Küçükçekmece"de yer alan Yeşil Yuva İlköğretim Okulu ve Sultangazi"de bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu"nun yeniden yapım işi için ihaleye çıkılacak. İhale için teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibil başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için teklif bedelinin en az yüzde 2'si oranındaki bir geçici teminatla birlikte 21 Ocak saat 14:00"e kadar teslim edilecek.

    Ayrıca, Sancaktepe"de yer alan Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi"nin yeniden yapım inşası için tekliflerin 19 Ocak tarihine kadar verilmesi gerekiyor.




    İstanbul'da olası deprem hazırlıkları Yorumları