BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-17-2010 (10:37)   Son Mesaj: 12-17-2010 (10:37)    Cevap: 0    Gösterim: 631  

    12-17-2010

    BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı

    BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı


    Büyük Birlik Partili (BBP) bir grup, E-5 Karayolunu trafiğe kapatarak çok ilginç bir eyleme imza attı ve sürücülerden özür dilendi.



    Büyük Birlik Partili (BBP) bir grup, E-5 Karayolunu trafiğe kapatarak akaryakıt fiyatlarını protesto etti. Bir dakikalığına yolu trafiğe kapatan eylemciler pankart açarak sürücülerin de klaksonları ile kendilerine destek vermelerini istedi.

    Araçları ile E-5 Karayolu Ataköy kavşağına gelen BBP'li bir grup, Küçükçekmece istikametinde araçlarını durdurarak yolu kesti. Daha sonra büyük bir pankart açan eylemciler, bir dakika boyunca pankartı açık tuttu.

    Eylemciler amaçlarını açtıkları pankartla hem diğer sürücülere hem de yetkililere duyurmaya çalıştı. Bir dakika boyunca açık tutulan pankartta: 'Yolunu kesmiş olduğumuz bütün vatandaşlardan özür diliyoruz. Eylemimiz 1 dakika sürecek. Petrol üreten merkezlere en yakın ülke olduğumuz halde dünyanın en pahalı akaryakıtını satın almamızı protesto ediyoruz. Sizde bizim gibi düşünüyorsanız 1 dakika boyunca klakson çalın' şeklinde yazılı notunu gören diğer sürücüler de klakson çalarak eyleme destek verdi.

    Protestocu grup 1 dakikalık eylemin ardından yolu trafiğe açarak bölgeden ayrıldı.


    BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı

    BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı





    BBP'liler özür dileyerek yol kesip eylem yaptı Yorumları