KKTC'li sendikacılar CHP'yi ziyaret etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (20:56)   Son Mesaj: 12-16-2010 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

    12-16-2010

    KKTC'li sendikacılar CHP'yi ziyaret etti

    KKTC'li sendikacılar CHP'yi ziyaret etti


    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki 35 sendikanın oluşturduğu KKTC Sendikalar Platformu temsilcileri, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin ile görüştü.

    Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Genel Başkanı Mahmet Özkardaş, Genel Merkez'deki ziyaretlerinde son aylarda KKTC'de çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında Çetin'e bilgi verdi.
    Bu sorunlar hakkında Türk kamuoyunun yeterince bilgi sahibi olmadığını savunan Özkardaş, kamuda çalışanların maaşlarının aşağı çekildiğini ve sendikalaşmanın güçleştirildiğini öne sürdü.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin de KKTC'de dayatılan ekonomik politikaların AK Parti'nin Türkiye'deki uygulamalarına paralel olduğunu, bunda AK Parti iktidarın etkisinin bulunduğunu savundu.

    Çetin, kendisine aktarılan sorunlarla yakından ilgilendiklerini ve bu sorunları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer yöneticilere ileteceğini söyledi.




    KKTC'li sendikacılar CHP'yi ziyaret etti Yorumları