8. eTR Ödülleri TBMM'de sahiplerini bulacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-16-2010 (17:23)   Son Mesaj: 12-16-2010 (17:23)    Cevap: 0    Gösterim: 608  

    12-16-2010

    8. eTR Ödülleri TBMM'de sahiplerini bulacak

    8. eTR Ödülleri TBMM'de sahiplerini bulacak


    TÜSİAD ve TBV tarafından, e-Devlet uygulamalarını ödüllendirmek ve bu alandaki farkındalığı artırmak amacıyla tesis edilen “eTR Ödülleri” TBMM’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak

    Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 8"incisi gerçekleştirilen ve Turkcell Ana Sponsorluğu"nda düzenlenecek olan "e Türkiye (eTR) Ödülleri", 20 Aralık 2010 Pazartesi günü, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin"in himayesinde TBMM Tören Salonu"nda düzenlenecek ödül töreni ile sahiplerini bulacak.
    "8. e Türkiye (eTR) Ödülleri" töreninde, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu ve Yeni Teknolojiler Komisyonu Başkanı Erman Ilıcak ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv birer konuşma gerçekleştirecek.

    Toplantıda ayrıca, IS-Practive Kurucu ve Yöneticisi Hugo Kerschot dünyada ve Avrupa"da e-devlet uygulamalarına ilişkin bir sunum yapacak.

    eTR Ödül Töreni"de, "Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler", "Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler", "Kamudan Kamuya e-Hizmetler" ve "Özel Ödül" kategorilerinde, finalist kamu kurumları ve yerel yönetimler arasından ödül kazananlar belirlenecek ve ödüller sahiplerine takdim edilecek.




    8. eTR Ödülleri TBMM'de sahiplerini bulacak Yorumları