Yangından iple kurtulmak isterken mahsur kaldılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (13:08)   Son Mesaj: 12-16-2010 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 464  

    12-16-2010

    Yangından iple kurtulmak isterken mahsur kaldılar

    Yangından iple kurtulmak isterken mahsur kaldılar


    Mersin'de, bir iş yerinde çıkan yangında mahsur kalarak iple aşağıya inmeye çalışan 2 işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaşananlar, amatör kamerayla görüntülendi.

    Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesindeki Çilek Mahallesi'nde bulunan bir kasa imalathanesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İçerideki yanıcı maddelerin de etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Bu arada çıktıkları iş yerinin teras katında mahsur kalan 2 işçi yardım istedi.
    İtfaiyeyi beklerken yangından kurtulmak için harekete geçen işçiler, bulundukları yere bağladıkları ipe tutunarak yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı inmeye çalıştı. Ancak inmekte zorlanan 2 işçi, pencerenin panjuruna ayaklarını basarak kurtarılmayı beklemeye başladı.

    Bulundukları yerde bir süre bekleyen işçiler, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle rahat bir nefes aldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken yaklaşık 15 dakika bekleyen işçiler, itfaiye merdiveniyle bulundukları yerden alındı.

    İşçiler, dumandan etkilendikleri için olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

    Öte yandan işçilerin kurtulma mücadelesi amatör kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

    Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.




    Yangından iple kurtulmak isterken mahsur kaldılar Yorumları