Kılıçdaroğlu: AK Parti yolsuzluğu kapatıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (11:34)   Son Mesaj: 12-16-2010 (11:34)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    12-16-2010

    Kılıçdaroğlu: AK Parti yolsuzluğu kapatıyor

    Kılıçdaroğlu: AK Parti yolsuzluğu kapatıyor


    Atalay'ın 'Kılıçdaroğlu belge gizliyor' açıklamasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim gizlediğimiz herhangi bir belge yok. Adalet ve Kalkınma Partisi bir koro halinde Kayseri'deki yolsuzluğun üstünü kapatmaya çalışıyor." dedi.

    İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın 'Kılıçdaroğlu belge gizliyor' açıklamasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim gizlediğimiz herhangi bir belge yok. Adalet ve Kalkınma Partisi bir koro halinde Kayseri'deki yolsuzluğun üstünü kapatmaya çalışıyor." dedi.

    Bir programa katılmak üzere İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

    Dün İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın 'Kılıçdaroğlu belge gizliyor' açıklamasıyla ilgili düşüncesini soran gazetecilere "Bizim gizlediğimiz herhangi bir belge yok. Bütün her şeyi internet sitemize koyduk. Adalet ve Kalkınma Partisi bir koro halinde Kayseri'deki yolsuzluğun üstünü kapatmaya çalışıyor." şeklinde iddiasını sürdürdü.

    ODTÜ'deki öğrenci olaylarıyla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, öğrencilerin protestolarını demokratik yollardan ve daha dikkatli şekilde yerine getirmelerini, polisin de orantısız güç konusunda daha hassas davranmasını istedi.

    Balyoz davasının başlamasına iki gün kala görevden uzaklaştırılan iki mahkeme başkanı hakkındaki bir soru üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Ayrıntılarını gördükten sonra cevap verebilirim." diyerek soruyu geçiştirdi.




    Kılıçdaroğlu: AK Parti yolsuzluğu kapatıyor Yorumları