Çetin Doğan: Delilleri ortaya koyacağız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-16-2010 (10:57)   Son Mesaj: 12-16-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 546  

    12-16-2010

    Çetin Doğan: Delilleri ortaya koyacağız

    Çetin Doğan: Delilleri ortaya koyacağız


    Balyoz davasının görüleceği Silivri'deki duruşma salonu ve cezaevi önü hareketlenmeye başladı. Davanın sanıklarından emekli Orgeneral Çetin Doğan, "hakimlerin karşısına delillerle çıkacaklarını" söyledi.

    Duruşma öncesinde salona ilk gelenlerden Çetin Doğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basından davaya ilgi göstermelerini isteyen Doğan, "Bu oyunu aydınlatın. Davanın meşru bir zemini kalmamıştır. Bunu göstereceğiz. Sabırla dinleyin ve halkımıza gösterin. Türkiye'de neler olduğunu anlatın. Bir hukuk cinayeti işleniyor dedim. Hala bu devam ediyor ısrarla. Ama şimdi hakimlerin karşısına bütün delillerimizle çıkacağız. O zaman göreceğiz sonucun ne olduğunu" dedi.
    Hakim değişikliği ile ilgili soruya Doğan, "Hiç beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren, davanın bir an önce sonuçlandırılması. Bizi sabırla dinleyip delilerimizi görmeleri, ortaya koyduğumuz bilgileri almalarıdır" karşılığını verdi.
    Doğan, reddi hakim talebinde bulunup bulunmayacaklarının sorulması üzerine 'hayır' cevabını verdi.




    Çetin Doğan: Delilleri ortaya koyacağız Yorumları