En iyi sohbet araçları birarada   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (10:41)   Son Mesaj: 12-16-2010 (10:41)    Cevap: 0    Gösterim: 723  

    12-16-2010

    En iyi sohbet araçları birarada

    En iyi sohbet araçları birarada
    Telefonlarla görüşme yaparken dakika saymaktan, ücretler nedeniyle arkadaşlarınızı arayamamaktan ve faturalarla uğraşmaktan sıkıldınız mı? Cevabınız "Evet" ise, yazımız tam da size göre.

    Windows Messenger'dan bıktınız ve yepyeni tatlar mı arıyorsunuz? Belki de zamanın efsaneleri, ICQ, mIRC ve nice yazılımı deneyerek eski günlere dönüş yapmakisteyebilirsiniz. Eğer klasik yazılımları bir kenara bırakıp, farklı uygulamalar peşindeyseniz de, kesinlikle doğru makaleyi okuyorsunuz.

    En iyi sohbet araçları birarada

    Diğer Programlara Ulaşmak İçin Tıklayınız


    En iyi sohbet araçları birarada

    Web kameranızdan yayınladığınız videolara farklı efektler vermekten, HD kalitesini tatmaktan, konferans görüşmelere kadar her şeyi başarabileceğiniz envai çeşit aracı, okuyucularımızla paylaşıyoruz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net insanlarla sosyal iletişim kurmanın farklı yollarını gösteren bir yazı hazırladı....


    Webcam MAX

    Webcam MAX ile sevdiklerinizle, web kamerası üstünden sohbet edebiliyorsunuz ancak asıl yeteneği, bu videoları kaydetmek ve onlara yepyeni efektler eklemek (söz gelimi kafanıza bir korsan şapkası kondurabilirsiniz) yönünde. Araca sahip olmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


    En iyi sohbet araçları birarada


    :: Hangi sohbet yazılımını tercih ediyorsunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    En iyi sohbet araçları birarada Yorumları