Kılıçdaroğlu AKP'yi nasıl tarihe gömer?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-16-2010 (08:38)   Son Mesaj: 12-16-2010 (08:38)    Cevap: 0    Gösterim: 445  

    12-16-2010

    Kılıçdaroğlu AKP'yi nasıl tarihe gömer?

    Kılıçdaroğlu AKP'yi nasıl tarihe gömer?


    CHP'ye genel başkan seçildikten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı koltuğundan indireceğine dair söz veren Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'yi tarihe gömmesi de mümkün. Formülü Salih Tuna verdi...

    Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ve Ertuğrul Özkök için kaleme aldığı "duygu yüklü" şiirleriyle adından söz ettiren Yeni Şafak Gazetesi yazarı Salih Tuna, "AK Parti'yi tarihe gömecek tek lider!" başlıklı yazısındaCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ilginç bir siyasi formül verdi.

    Salih Tuna'ya göre Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti'yi 6 ay gibi kısa bir sürede tarihe gömer. Formülü de şu:
    "Kılıçdaroğlu şayet bugünden itibaren AK Parti'nin genel başkanı olursa, ilk seçimde, yani 6 ay sonra AK Parti'yi tarihe gömmezse ben bir şey bilmiyorum."

    ERDOĞAN CHP LİDERİ OLSAYDI

    Tuna yazısının sonunda bir de ev ödevi veriyor okurlarına. "Tayyip Erdoğan CHP'nin genel başkanı olsaydı, seçime kadar oyları yüzde kaç artırırdı?" diye soruyor ve bir de küçük ipucu veriyor: "Oyları arttığı için seçime kadar en az üç kurultay yaparlardı."
    Tuna'nın yazısının tamamını okumak için tıklayınız...




    Kılıçdaroğlu AKP'yi nasıl tarihe gömer? Yorumları