Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-16-2010 (04:08)   Son Mesaj: 12-17-2010 (00:20)    Cevap: 1    Gösterim: 1404  

    12-16-2010

    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu

    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu


    Bakırköy'de, bir evcil hayvan satış mağazasında çıkan yangın sonucu kafeslerde bulunan onlarca hayvan telef oldu. Mahalle sakinleri ölen hayvanların başında dakikalarca gözyaşı döktü.

    Yoğun duman nedeniyle binada bulunan vatandaşlar itfaiye tarafından merdiven aracıyla kurtarıldı.
    Bakırköy Yenimahalle Hamam Sokakta bulunan Dinçer Pet Shop'ta elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. Dükkanın içerisini kaplayan duman nedeniyle onlarca hayvan telef oldu.

    Dükkandan yükselen duman binadaki diğer katlara da ulaşınca vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yangının itfaiyeye haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler bir yandan dükkan içerisinde bulunan evcil hayvanları dışarı çıkartmaya çalışırken diğer yandan binada bulunan vatandaşları merdiven aracıyla tahliye etti. Mehmet Ar isimli vatandaş yangının saat 23.00 sıralarında çıktığını söyledi. Dumanın üst katlara kadar yükseldiğini ifade eden Ar, "İtfaiye tarafından kurtarıldık. Bir anda dumanlar bütün binayı kapladı" şeklinde konuştu.
    Dükkan içerisinde bulunan onlarca hayvan ölü olarak dışarı çıkartıldı. Çevredeki vatandaşlar gözyaşları içerisinde ölü hayvanların çıkarılışını seyretti. Bazı vatandaşlar ise diz çöküp dakikalarca gözyaşı döktü.

    Pet shop'un sahibi olduğu öğrenilen Salih Dinçer'e polisin tüm aramalarına rağmen ulaşılamadı. Yangından kurtarılan hayvanlar ise aynı sokak üzerinde bulunan veteriner kliniğine götürüldü. Öte yandan, olay yerinden geçen oyuncu Tarık Akan da söndürme çalışmalarını bir süre izledi.

    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu

    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu

    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu





    Pet shop yandı evcil hayvanlar telef oldu Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  12-17-2010, 00:20

    pet shopta can pazarı


    30 günlükken satılan yavru kediler ve
    köpekler... lili ise(golden retriever cinsi köpek dükkanın
    köpeği)senelerce o dükkanın sahibi salih dinçere ticari amaçla hizmet
    verdi ama dükkan yandı lili zehirlendi sahibi acımasızca onu başka bir pet
    shopun cam kafesine koydu tedavi ettirmek yerine...allahtan
    ...çewresindeki insanlar lilinin tedawisiyle ilgilenmeye çalışıorlar bende
    dahil..keşke onların yerine salih dinçer yansa
    allah cezanı versin salih dinçer... içerde elektrik ocağını açık bırakıp gidersen olacağı böyledi kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın.....bu adam tekrar bu işi yapacak arkadaşlar imza toplayalım lütfen destek olun
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci