Malatya'da kayıp kişi için çalışma başlatıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-15-2010 (17:08)   Son Mesaj: 12-15-2010 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    12-15-2010

    Malatya'da kayıp kişi için çalışma başlatıldı

    Malatya'da kayıp kişi için çalışma başlatıldı


    Malatya'da, yoğun kar ve tipide yola çıkan ve iki günden beri kayıp olduğu ileri sürülen köylünün bulunması için jandarma ve kurtarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

    Alınan bilgiye göre, jandarmayı arayan köylüler, merkeze bağlı Uluköy köyünde yaşayan 26 yaşındaki Ramazan Gülüm'den iki günden beri haber alamadıklarını söyledi.
    Malatya'daki akrabalarının yanından pazartesi günü ayrılan Ramazan Gülüm'ün, yakınlarına, ''köye annemin yanına gideceğim'' dediğini öğrenen jandarma ekipleri arama kurtarma ekibiyle bölgede arama başlattı.

    Ekipler Adıyaman'ın Sincik ilçesi yolu güzergahında Gülüm'ün gitmesi muhtemel güzergah üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

    Bu arada yoğun tipi ve olumsuz hava nedeniyle araçlarına zincir takan ekipler yolda kalan köylüleri de yola devam etmemeleri konusunda uyardı.

    -CENAZE DE MAHSUR KALDI-

    Öte yandan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gördüğü tedavi sırasında ölen 75 yaşındaki Aliye Güneş'in cenazesini memleketi Adıyaman'a götürmek için yola çıkan köylüler Sincik yolunda mahsur kaldı.

    Yoğun tipi nedeniyle yola devam edemeyen vatandaşlar yaklaşık 2 saat bekledikleri bölgede cenazeyi bir kamyonete alarak yolun açılması için beklemeye koyuldu.




    Malatya'da kayıp kişi için çalışma başlatıldı Yorumları