MHP, CHP ve DP, Ulusal Kanal için buluştu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-15-2010 (07:35)   Son Mesaj: 12-15-2010 (07:35)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    12-15-2010

    MHP, CHP ve DP, Ulusal Kanal için buluştu

    MHP, CHP ve DP, Ulusal Kanal için buluştu


    CHP, MHP, Demokrat Parti, İşçi Partisi ve Yeni Parti'nin, Ergenekon soruşturmasında adı geçen Ulusal Kanal'ın kutlamasında bir araya geldiği ortaya çıktı.

    Aydınlık Dergisi, son sayısında, kamuoyunda dikkatlerden kaçan bir kutlamaya yer verdi. Dergi, İşçi Partisi'ne ait Ulusal Kanal'ın İstanbul Grand Cevahir Otel'de 4 Aralık 2010 tarihinde düzenlenen '11. Yıl Kutlama Yemeği'nin fotoğraflarını yayımladı.
    Buna göre, CHP, MHP, Demokrat Parti, İşçi Partisi ve Yeni Parti'nin, Ergenekon soruşturmasında adı geçen Ulusal Kanal'ın kutlamasında bir araya geldiği ortaya çıktı. Toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, emekli Orgeneral Çetin Doğan ve birçok davetli katıldı. Davetliler arasında, başörtülülere 'fahişe' diyen Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ da vardı.

    Kılıçdaroğlu, burada bir de konuşma yaparak, "Ulusal Kanal, büyük baskılar altında mücadele veriyor. Destek vermemiz lazım, güç vermemiz lazım." dedi. Cindoruk, "Ben bugünkü yemeğe çok önem veriyorum. Geçmişte sağlayamadığımız bir barışın burada ortaya çıktığını görüyor ve bununla kıvanç duyuyorum. Ulusal Kanal'ı ortaya çıkaranları kutsal bir düşüncenin havarileri gibi selamlayalım." ifadelerini kullandı. MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu ise Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin mesajlarını iletmek üzere yemeğe katıldı. Barutçu, "Bizler MHP olarak bu davetinize icabet ettik, geldik. Umuyoruz ki Ulusal TV ve benzerleri, milletin ve ülkenin sesi olarak, 'milli bir ses' olarak yayın çizgisini sürdürsün, sayıları da artsın." temennilerinde bulundu. Gecenin bir diğer konuğu emekli Orgeneral Çetin Doğan da, "Ben inanıyorum ki gelecekte Ulusal Kanal, Türk ulusunun belli bir tarihi süreç içerisinde kurtuluş savaşı veren, bayrağı ve sancağıyla siperde, milli ulusal değerlerimizi savunan en önemli kuruluşu olarak tarihe geçecektir." şeklinde konuştu.

    Zaman




    MHP, CHP ve DP, Ulusal Kanal için buluştu Yorumları