Ücretsiz Firewall yazılımları   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (11:41)   Son Mesaj: 12-14-2010 (11:41)    Cevap: 0    Gösterim: 467  

    12-14-2010

    Ücretsiz Firewall yazılımları

    Ücretsiz Firewall yazılımları
    Sanal tehditler, son 10 yılın en yüksek oranına ulaştı. Biz de, tehlikeye karşı durmanız için dünyanın en iyi ve ücretsiz güvenlik yazılımlarından bazılarını sizin için inceledik.


    2010 yılında, son on yılın toplamından onlarca kat fazla zararlı yazılım ve site tespit edildi (Tüm Yönleriyle Bilgisayar Zararlıları). Bunların hepsi, kimlik bilgilerinizi çalmak, kredi kartı numaralarınızla keyif sürmekveya sadistçe, bilgisayarınıza hasar vermek için yaratıldı.


    Ücretsiz Firewall yazılımları

    Diğer Firewall yazılımlarını görmek için tıklayınız

    Karanlığın Kuşatmasına Karşı Durun!

    Elbette güvenlik şirketleri de yükselen karanlığa karşı boş boş beklemiyor: Anti virus, anti spyware gibi yazılımların yanında, PC'nizi tehlikeli adresler ve kodlardan koruyacak firewall araçları da mevcut. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net en iyi firewall yazılımlarını biraraya getirdi.

    Zone Alarm Free

    Dünyanın en çok tanınan güvenlik araçlarından biri olan Zone Alarm, ücretsiz sürümüyle bile güçlü bir koruma sağlıyor: IP'nizi saklamak, bazı uygulamalara izin verip, sakıncalı olabilecek olanlara karşı engel listesi oluşturmak gibi temel yetenekleri mevcut. 44 MB saklama alanı talebindebulunan Zone Alarm Free, tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuzca çalışabilir. Yazılımı, bu bağlantı vasıtasıyla indirebilirsiniz.


    Ücretsiz Firewall yazılımları

    Ashampoo Firewall Free

    Sade ve kolay kullanılır bir arabirime sahip olan Ashampoo Firewall, Zone Alarm Free'nin özellikleri yanında size, iz bırakmadan İnternet'te gezebilme seçeneği sunuyor. Ashampoo Firewall Free, düzenli olarak güncelleniyor ve olası tehditlere karşı elinizi güçlendiriyor. Yazılıma sahip olmak için bu bağlantıya tıklayabilir ve korumanın rahatlığını tüm Windows işletim sistemlerinde yaşayabilirsiniz.


    Ücretsiz Firewall yazılımları



    :: Hangi güvenlik yazılımını tercih ediyorsunuz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Ücretsiz Firewall yazılımları Yorumları