TEM'de otomobil alev alev yandı! VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-14-2010 (11:08)   Son Mesaj: 12-14-2010 (11:08)    Cevap: 0    Gösterim: 604  

    12-14-2010

    TEM'de otomobil alev alev yandı! VİDEO

    TEM'de otomobil alev alev yandı! VİDEO


    TEM otoyolunda hareket halindeki bir otomobil bir anda alevler içerisinde kaldı. Yardım etmeye çalışan sürücülerin yangın tüplerinin boş çıkması nedeniyle otomobil kısa sürede alev aldı.



    Çevredeki sürücülerin müdahalede kullandığı yangın söndürme tüplerinin boş çıkması ve itfaiye ekiplerinin trafikte sıkışması nedeniyle otomobil kısa sürede alevlere teslim oldu.
    Olay, TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkii Edirne istikametinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Kemal U. yönetimindeki 34 TF 5568 plakalı bir otomobil, hareket halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otomobilinin motor kısmından alevlerin yükseldiğini fark eden sürücü yol ortasında durduğu otomobilden son anda çıkmayı başardı ve çevredeki sürücülerden yardım istedi.

    Araçlarındaki yangın söndürme tüpüyle olay yerine gelen bazı sürücülerin müdahalesi de tüplerinin boş çıkması nedeniyle bir yarar sağlamadı. Bu sırada olay yerine intikal eden motorize polis ekibi, yoldan geçmek isteyen sürücülere izin vermedi. Aracın LPG'li olmasından dolayı sürücüleri uyaran polis, vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, sürücülerin güvenlik şeridini işgal etmeleri nedeniyle olay yerine bir türlü ulaşamadı. Bunun üzerine karşı şeritten gelen ekipler yarım saatlik bir gecikmeyle olay yerine güçlükle ulaştı. Ancak ekiplerin olay yerine intikal ettiği sıralarda araç tamamen yandı ve kullanılamaz hale geldi.

    Bir anda alevler içerisinde kaldığını ifade eden araç sürücüsü, aracını durdurduktan sonra otomobilden son anda çıkmayı başardığını söyledi.

    Olay nedeniyle trafikte meydana gelen aksamalar, yapılan çalışmaların ardından yeniden normale döndü.




    TEM'de otomobil alev alev yandı! VİDEO Yorumları