Hakan Albayrak harbi solculardan özür diled: Utanıyorum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (09:16)   Son Mesaj: 12-14-2010 (09:16)    Cevap: 0    Gösterim: 607  

    12-14-2010

    Hakan Albayrak harbi solculardan özür diled: Utanıyorum

    Hakan Albayrak harbi solculardan özür diled: Utanıyorum


    "Böyle devrimci sol mu olur?" başlıklı yazıma harbî devrimci solculardan haklı tepkiler geldiğini belirten Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak, harbi solculardan özür diledi, "Utanıyorum" dedi.

    Üniversitedeki yumurta atma olaylarını ele aldığı "Böyle devrimci sol mu olur?" başlıklı yazısında, "Faşist cuntaların üniversiteler üzerindeki tahakkümünü sineye çekmiş olan "solcu", "anti faşist", "demokrat", "devrimci" öğrenciler, solculuklarını, anti faşistliklerini, demokratlıklarını, devrimciliklerini külahıma anlatsınlar!"diyen Yeni Şafak gazetesi yazarı Hakan Albayrak köşe yazısında harbi devrimci solculardan özür diledi.

    Albayrak şunları kaydetti: "Böyle devrimci sol mu olur? başlıklı yazıma harbî devrimci solculardan haklı tepkiler geldi. Solculuğunu, devrimciliğini ve anti militaristliğini sorguladığın o protestocular arasında biz de varız; biz cuntalara her zaman karşı çıktık, sizinkiler ortalıkta yokken de karşı çıktık, 28 Şubat sürecinde de militarizme tepkimizi gösterdik ve zulme uğrayan başörtülü öğrenci arkadaşlarımızın yanında durduk... Bize çamur atmaya utanmıyor musun?" dediler. Utanıyorum. Onları ulusalcı ve fanatik Kemalist 'sol'la aynı kefeye koyduğum için özür dilerim. Haklarını helâl ederlerse sevinirim." dedi.

    Albayrak yazısında ayrıca, hafta sonu yapılan seçimlerden zaferle ayrılan Kosova Başbakanı Haşim Taçi için Başbakan Erdoğan da ricada bulundu.

    Albayrak'ın yazısının devamını okumak için tıklayın




    Hakan Albayrak harbi solculardan özür diled: Utanıyorum Yorumları