İstanbul bugün de yağmurlu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-14-2010 (06:02)   Son Mesaj: 12-14-2010 (06:02)    Cevap: 0    Gösterim: 659  

    12-14-2010

    İstanbul bugün de yağmurlu

    İstanbul bugün de yağmurlu


    İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, yağışların bu gece yağmur ve yüksek kesimlerde de karla karışık yağmur şeklinde devam edeceğini, yarın ise havanın parçalı bulutlu ve hafif yağmurlu olacağını söyledi.

    Yıldırım A.A muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da hava sıcaklığının düne göre birkaç derece birden düşerek mevsim normallerinin altına indiğini kaydetti.
    ''Yağışlar bu gece hafif yağmur ve yüksek kesimlerde de karla karışık yağmur şeklinde devam edecek, yarın ise parçalı bulutlu ve hafif yağmurlu olacak'' diyen Yıldırım, etkili yağışların kentin yüksek noktalarında zaman zaman kar yağışı olarak görüldüğünü belirtti.

    Yarın ve Çarşamba günü hava koşullarında büyük ölçüde bir değişimin beklenmediğini belirten Yıldırım, ''Çarşamba günü aralıklı yağmur bekleniyor. Rüzgar kuzey yönden poyrazdan kuvvetli şekilde esecek. Perşembe günü de yine aralıklı sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığı 3-4 derece artacak ve rüzgar da lodostan kuvvetli esecek'' şeklinde konuştu.

    Yıldırım, hava sıcaklıklarında hafta sonuna kadar önemli bir değişiklik beklenmediğini sözlerine ekledi.

    AA




    İstanbul bugün de yağmurlu Yorumları