Ankaralılar karda çocuklar gibi eğlendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-14-2010 (02:57)   Son Mesaj: 12-14-2010 (02:57)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    12-14-2010

    Ankaralılar karda çocuklar gibi eğlendi

    Ankaralılar karda çocuklar gibi eğlendi


    Dün etkisini yitiren kar yağışı akşam saatlerinde yeniden etkili oldu. Aniden bastıran kar yağışına başkentliler bu sefer hazırlıklıydı.

    Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun mesai yaptı. Ekiplerin çalışmalarına rağmen zinciri olmayan araçların yollarda ilerlemekte güçlük çektiği görüldü. Vatandaşlar ise çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden karın tadını doyasıya çıkardı.

    Aniden bastıran yoğun kar yağışı Başkent Ankara'yı yeniden beyaza bürüdü. Dün etkisini yitiren yağış, akşam saatlerinde aniden bastırınca belediye ekipleri harekete geçti. Vakit kaybetmeden temizleme ve tuzlama işlemleri yapan ekipler herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun mesai yaptı. Ekiplerin çalışmalarına rağmen zincirsiz trafiğe çıkan bazı araçların yollarda ilerlemekte güçlük çektiği görüldü. Buzlanma ihtimaline karşı ekiplerin ana arterlerde bekletileceği öğrenildi.
    BAŞKENTLİLER KARIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI

    Aniden bastıran kar yağışı vatandaşlara sokaklara döktü. Ailesiyle birlikte kartopu oynayan başkentliler kardan adam yaparak karın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ellerindeki çöp poşetleri ve leğenlerle karla kaplı sokaklarda kaydı. Adeta çocukluğunu yaşadıklarını ifade eden başkentliler geç gelen karın keyfini sürdü.

    BELEDİYE OTOBÜSÜ YOLDA MAHSUR KALDI

    Öte yandan kar yağışından en fazla etkilenen Dikmen'de bir belediye otobüsü mahsur kaldı. Hareket noktasına gitmeye çalışan EGO otobüsü yokuşta mahsur kaldı. Araç uzun süre saplandığı kardan çıkamadı.




    Ankaralılar karda çocuklar gibi eğlendi Yorumları