Kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini defalarca bıçakladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-14-2010 (00:04)   Son Mesaj: 12-14-2010 (00:04)    Cevap: 0    Gösterim: 496  

    12-14-2010

    Kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini defalarca bıçakladı

    Kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini defalarca bıçakladı


    Şişli'de aldatıldığını düşünen şahıs kıskançlık krizine girince sokakta karşılaştığı kız arkadaşını defalarca bıçakladı.

    Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan genç kızın hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

    Olay saat 20.30 sıralarında Gülbahar Caddesi Yonca Apartmanı girişinde meydana geldi. İddiaya göre Özden K. (35) iş sebebiyle bir süreliğine Avusturya'ya gitti. Özden K. yurtdışı seyahatinin ardından Türkiye'ye döndüğünde sevgilisi olduğu iddia edilen Erenay D. (18) ile buluşmak istedi. Erenay D.'den olumsuz yanıt alan Özden K. aldatıldığını düşünerek genç kızın peşine düştü. Genç kız ile bir sokakta karşılaşan Özden K., önce genç kızı tekrar beraber olmak için ikna etmeye çalıştı. Genç kızdan olumsuz yanıt alan şahıs bir süre tartışma yaşadıktan sonra yanındaki bıçağı çıkararak genç kıza saplamaya başladı. Yaralı haliyle bir apartmana sığınan genç kız çevredekilerin yardımı sayesinde ölmekten kurtuldu. Polisin olay yerine gelmesiyle genç kıza saldıran şahıs hemen gözaltına alındı. Kuştepe Polis Merkezi'ne götürülen zanlı ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.
    Genç kızın çığlığını duyduğunu söyleyen bir esnaf ise polisin hemen olay yerine geldiğini, genç kızı apartmanın girişinde gördüklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




    Kıskançlık krizine giren şahıs sevgilisini defalarca bıçakladı Yorumları