Mobese'ye takılan şaşırtan kazalar / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (23:04)   Son Mesaj: 12-13-2010 (23:04)    Cevap: 0    Gösterim: 574  

    12-13-2010

    Mobese'ye takılan şaşırtan kazalar / VİDEO

    Mobese'ye takılan şaşırtan kazalar / VİDEO


    Kayseri'de MOBESE kameralarına takılan görüntüler şaşırtmaya devam ediyor.



    Kayseri'de MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerdeki ilk kaza Kartal Kavşağı'nda meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon, önüne aldığı otomobili yaklaşık 20 metre kadar sürükledi. Kazada otomobilde maddi hasar meydana geldi.
    MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntülerden biri ise Bankalar Caddesi'nde kaydedildi. Bankalar Caddesi'ne dönüş yapan otomobilin içinden aniden sarkan köpek kameralara takıldı. Otomobilin yavaşlaması ile birlikte pencereden sarkarak inmeye çalışan köpek amacında başarılı oldu. Otomobilden inen sürücü kucakladığı köpeğini yeniden otomobilin içine koyarak yola devam etti.

    Sümer üst geçidinde meydana gelen bir diğer kazada ise otomobil bisiklete çarptı. Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

    MOBESE kameralarına yansıyan en ilginç görüntü ise Yeni Terminal Kavşağı'nda meydana geldi. Görüntülerde arkasında iş makinesi taşıyan kamyonet kırmızı ışıkta durdu. Kamyonetin arkasından gelen otomobil ani bir kararla, kamyoneti sollayarak ışığın yanmasıyla yoluna devam etti. Bu sırada kamyonetin damperinin kapağının açılmasıyla iş makinesinin düşmesi bir oldu.




    Mobese'ye takılan şaşırtan kazalar / VİDEO Yorumları