20 yaşındaki kızdan 5 gündür haber yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-13-2010 (22:04)   Son Mesaj: 12-13-2010 (22:04)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    12-13-2010

    20 yaşındaki kızdan 5 gündür haber yok

    20 yaşındaki kızdan 5 gündür haber yok


    Aydın’ın Nazilli İlçesinde Elif Seven isimli 20 yaşındaki genç kız 5 önce esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

    Ailesi kızlarının hayatından şüphelendiklerini dile getirerek savcılığa başvurdu.

    Edinilen bilgiye göre 9 Aralık 2010 Perşembe günü saat 18:00 sularında akşam yemeğini yedikten sonra evin önüne hava almaya çıktığını belirttiği kızının 5 dakika gibi bir sürede ortadan kaybolduğunu dile getiren ve kızının kimlerle arkadaşlık yaptığını bilmediklerini söyleyen baba Kutbettin Seven; "Kızımızın ne şekilde veya nasıl kaybolduğunu bilmiyoruz. Arkadaşlarını da tanımıyoruz. Komşulara ve kız arkadaşlarına sorduk ama onlar da bilmediklerini söyledi.

    Sanırım bilmediğimiz bazı arkadaşları kızımızın yanlış bir davranışta bulunmasına sebep oldu veya kızımızı kaçırdılar. Kızım 20 yaşında ve Okuması-Yazması yok. Sadece telefon numaramızı, adresimizi ve adını soyadını iyi bilir. Büyük ihtimalle de kaçırıldı.

    Kaçsaydı en azından bizi arardı. 5 gündür perişanız, kızım bizden izinsiz markete bile gitmezdi. Kızımın kaçırıldığını düşünüyoruz. Kızımın hayatından endişe duyuyorum. Yetkililerden ve duyarlı vatandaşlarımızdan yardım istiyorum" şeklinde konuştu.

    KIZIMI GÖRENLER ALLAH RIZASI İÇİN ARASIN

    Kızının kaçırıldığına değinen baba Kutbettin Seven; "Kızım büyük ihtimalle kaçırıldı. Onu görenler varsa Allah rızası için bizi arasınlar veya emniyet güçlerine haber versinler. Eğer kızım kaçtıysa ona da sesleniyorum. Ne olur gel. Seni bağrımıza basacağız, hiçbir şey olmamış gibi farzet. Aileni üzme fazla, ve ne olursun gel artık. Zaten annen hastalandı yatıyor. Anneni düşün, annen üzüntüsünden ölür. Lütfen eğer sevdiğin birisiyle kaçtıysan haber ver. En azından ben iyiyim, merak etmeyin de. Senden haber alamadığımız her dakika hayatından endişe ediyoruz" dedi.

    Kutbettin Seven, gözyaşları içerisinde kızının nerede olduğunu bilenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermelerini isterken, kızını görenlerin veya nerde olduğunu bilen kişilerin 05425118199 nolu telefonu aramalarını istedi.

    İHA




    20 yaşındaki kızdan 5 gündür haber yok Yorumları