Emekli albay sahte paralarla yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (21:08)   Son Mesaj: 12-13-2010 (21:18)    Cevap: 1    Gösterim: 619  

    12-13-2010

    Emekli albay sahte paralarla yakalandı

    Emekli albay sahte paralarla yakalandı


    İstanbul'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan bir şebeke ile alıcı kılığında pazarlık yapan polis, 3 kişiyi yakaladı. Ele geçirilen sahte paraların sahibinin gözaltına alınan emekli bir albay olduğu öğrenildi.

    Alınan bilgiye göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya sahte para sürmeye çalışan bir şebekeye yönelik çalışma başlattı.
    Alıcı rolünde şebeke üyesi Ö.E. ile irtibata geçen sivil ekipler, pazarlık yapmaya başladı. Son olarak yüzde 60 komisyonla şahıslarla pazarlık yapan polis, zanlılarla Fatih'te buluştu.

    Polis kimliğini gösteren sivil ekipler, Ö.E. ile beraberinde gelen Y.K ve Ö.F.U.'yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

    Yapılan incelemelerde Ö.F.U.'nun emekli albay olduğu ortaya çıktı. Emekli albayın Fenerbahçe Orduevi'ndeki odasında yapılan aramada ise, herhangi bir bulguya rastlanmadı. Operasyonda ele geçirilen 480 adet (48 bin ABD doları tutarında) sahte 100'lük ABD dolarının sabinin emekli albay Ö.F.U. olduğu ortaya çıktı. İfadeleri alınan şüpheliler Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.

    Öte yandan yetkililer, sahte paraların her birinin ayrı bir seri numarasıyla basıldığına dikkat çekti.




    Emekli albay sahte paralarla yakalandı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  12-13-2010, 21:18

    --->: Emekli albay sahte paralarla yakalandı


    bunları kimse DOYURAMAZ...
    Türk Polisi YAKALAR.. YARGI ?????