Kayıp genç kız intihar etti!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (19:04)   Son Mesaj: 12-13-2010 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 553  

    12-13-2010

    Kayıp genç kız intihar etti!

    Kayıp genç kız intihar etti!


    Evden kaçarak Antalya'da yaşamaya başladığı belilenen Bensu Güler intihar etti. Genç kızın cesedini babası ve kardeşi teşhis etti.

    Akın Baycan'ın haberi

    Antalya'da önceki gece yarısı evinde alnından tek kurşunla vurularak ölen üzerinden "Dudu Sayılı" adına düzenlenmiş kimlik çıkan kızın Alanya'da yaşayan ve geçen yılbaşından bu yana kayıp olan 17 yaşındaki Bensu Güler olduğu belirlendi. Polis, genç kızın intihar ettiğini, olayda cinayet şüphesi bulunmadığını açıkladı.
    Olay, önceki gün saat 02.00 sıralarında Fabrikalar Mahallesi 3038 Sokak'taki bir apartmanın zemin katında meydana geldi. "155 Polis İmdat" hattına gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, silah sesi geldiği belirtilen eve girdiklerinde oturma odasında kanlar içerisinde yatan genç kızla karşılaştı. Polis yaptığı incelemede, cesedin üzerinde "Dudu Sayılı" adına düzenlenmiş kimlik buldu. Aynı evde oturduğu belirtilen ve evi kiraladıkları emlakçıya Akdeniz Üniversitesi'nde okuduklarını söyleyen Bekir B. ve Fatih A. polis tarafından gözaltına alındı. Alnının ortasından giren tek kurşunla yaşamını yitiren genç kızın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğini belirlemek için soruşturma başlatılırken, cesedi de Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

    GERÇEK KİMLİĞİ BENSU GÜLER

    Evde bulunan kimlikteki vatandaşlık numarasından Dudu Sayılı'nın ailesine ulaşan polis, sürprizle karşılaştı. Dudu Sayılı'nın ailesi, kızlarının yaşadığını söyledi. Polisin telefonla ulaştığı Celal Bayar Üniversitesi öğrencisi Dudu Sayılı, kimliğinin 1995 yılında kaybolduğunu ve kendisine yeni kimlik çıkarıldığını anlattı. Polisi, parmak izi örneğini aldığı cesedin Bensu Güler'e ait olduğu belirlendi.

    ALANYA'DAKİ AİLESİYLE SORUNLARI VARMIŞ

    Alanya'da yaşayan ailesi ile sorunları bulunduğu ve bu nedenle evden kaçarak Antalya'daki Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde yaşamaya başladığı belirtilen Bensu Güler'in, yaklaşık bir yıl önce buradan kaçtığı ve Ankara'ya gittiği kaydedildi. Bensu Güler'in burada Dudu Sayılı'ya ait kimliğe kendi fotoğrafını yapıştırarak kullanmaya başladığı ve 22 gün önce de Antalya'ya gelerek internette tanıştığı 2 gençle birlikte Fabrikalar Mahallesi'ndeki evde kalmaya başladığı ortaya çıktı. Polisin "şüpheli" olarak gözaltına aldığı Bekir B. ve Fatih A.'nın el swabı (barut izi) temiz çıktı. İki genç, savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

    BABASI VE KARDEŞİ TEŞHİS ETTİ

    Alanya'da yaşayan babası Hacı ve kardeşi Ramazan Güler, polisin çağrısı üzerine Antalya'ya geldi. Adli Tıp Kurumu morguna giren aile, kızlarını teşhis etti. Kardeşi Ramazan Güler, "Kendisine geçen yılbaşından önce ulaşmıştık. O tarihten bu yana kayıptı. Sahte kimliği ve tabancayı nereden bulduğunu bilemiyoruz" dedi.

    Ruhsatsız tabancanın nereden alındığını araştıran ve kriminal sonucunu bekleyen polis, olayda cinayet şüphesi bulunmadığını açıkladı.

    www.reutersturk.com




    Kayıp genç kız intihar etti! Yorumları