Hayvanlarını aramaya çıkan kişi ölü bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (16:09)   Son Mesaj: 12-13-2010 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    12-13-2010

    Hayvanlarını aramaya çıkan kişi ölü bulundu

    Hayvanlarını aramaya çıkan kişi ölü bulundu


    Kayseri'nin Develi ilçesinde hayvanlarını aramak için araziye çıkan kişi, silahla öldürülmüş halde bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Havadan köyünün Irmak mevkisinde ceset bulan köylüler, jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, yanında av tüfeği ve çok sayıda fişek bulunan cesedin Zülgani Taşdelen'e ait olduğu belirlendi.
    Zülgani Taşdelen'in vücudunun bazı bölümlerinde av tüfeği saçmalarına ait izler ve olay yerinin çevresinde başka bir av tüfeğine ait boş kovanlar bulunması üzerine, cesede Develi Devlet Hastanesi ve daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'nda otopsi yapıldı.

    Otopsi sonucunda, baş ve boyun bölgesinde 8 adet tüfek saçması tespit edilen Taşdelen'in, iç kanama ve kan kaybı sonucunda yaşamını yitirdiği belirlendi. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin yakalanması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.

    Yakınları, Zülgani Taşdelen'in hayvanlarını aramak için evden ayrılarak araziye çıktığını ve geri dönmediğini belirttiler.




    Hayvanlarını aramaya çıkan kişi ölü bulundu Yorumları