Tüneli tutturamayınca canından oldu! VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (16:08)   Son Mesaj: 12-13-2010 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 821  

    12-13-2010

    Tüneli tutturamayınca canından oldu! VİDEO

    Tüneli tutturamayınca canından oldu! VİDEO


    İzmir'de meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.



    25 yaşındaki kamyon şoförü Mehmet Öztürk'ün feci şekilde can verdiği kaza, Bornova-Karşıyaka çevreyolunda saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İnşaatlara beton pompalama özelliğine sahip olan beton pompalı 35 HFN 61 plakalı kamyonla Bornova'dan Karşıyaka yönüne seyreden Mehmet Öztürk, Karşıyaka tünellerinin birincisini geçtikten sonra aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kamyonun hakimiyetini kaybetti.
    Kontrolden çıkan kamyon önce yol kenarındaki yön tabelasına hızla çarptıktan sonra, ikinci tünel girişinde, yolun sağ tarafında bulunan boşluk toprak alana çarptı. Kazada, kamyonun ön tarafı tamamen parçalanırken, kamyon sürücüsü Mehmet Öztürk olay yerinde feci şekilde can verdi.

    KAMYON SIKIŞTIĞI YERDEN 2 SAATLİK UĞRAŞTAN SONRA ÇIKARILABİLDİ

    Kaza sonrası bölgeye gelen bir vinç kamyonu sıkıştığı alandan çıkarmak için uzun süre uğraş verdi. Başarılı olamayınca olay yerine ikinci ve daha büyük bir vinç çağrıldı. İkinci vinç de kamyonu sıkıştığı yerden çıkarmak için yaklaşık 2 saat uğraştı. Sabaha karşı saat 05.00'e kadar devam eden çalışma sonucu kamyon sıkıştığı alandan çıkarıldı.

    Kamyon çıkartıldıktan sonra ön kısmına giderek sürücüyü kontrol eden 112 Acil Sağlık ekipleri, Mehmet Öztürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası kamyonun ön kısma tamamen hurda yığınına döndüğü görüldü.

    Kazanın hemen ardından olay yerine gelen kamyonun bağlı olduğu inşaat şirketinin yetkileri gözyaşı döktü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.




    Tüneli tutturamayınca canından oldu! VİDEO Yorumları