WikiLeaks fedaileri savaşa başladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-13-2010 (14:14)   Son Mesaj: 12-13-2010 (14:14)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    12-13-2010

    WikiLeaks fedaileri savaşa başladı

    WikiLeaks fedaileri savaşa başladı


    Gündeme damgasını vuran site Wikileaks yavaş yavaş modern bir 'Haşhaşi' örgütü olmaya doğru ilerliyor. İşte sitenin kurucusunun tutuklanmasıyla oluşan özel grup ve faaliyetleri...

    ayınladığı gizli belgelerle bir anda dünyanın gündemini değiştiren WikiLeaks, bu hareketiyle birçok insana da ilham kaynağı oldu.

    Geçtiğimiz hafta içerisinde sitenin kurucusu Julian Assange'ın tecavüz suçlamasından dolayı yargı önüne çıkmasıyla başlayan kriz süreci yeni bir grubun oluşmasını sağladı.


    WikiLeaks fedaileri savaşa başladı


    Eylemleri Filmleri Aratmayacak

    Assange'ın serbest bırakılmasını isteyen kişilerin oluşturduğu grup kendilerine bir isim de seçti. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, bundan sonra LeakSpin olarak anılacak olan grup, sanal ve gerçek eylemlerle Assange'ın mahkumiyetini protesto edecek.

    V For Vendetta ve 1984 filmlerindekine benzer eylemler yapacaklarını söyleyen LeakSpin, gönüllü halktan oluşacak. İnsanların devletlerden korkmamasını ve WikiLeaks efsanesinin sürmesini isteyen grup forum ve sosyal ağlarda fikirlerini yaymaya başladı.

    :: LeakSpin hareketine destek verecek misiniz?


    SDN - ShiftDelete.Net





    WikiLeaks fedaileri savaşa başladı Yorumları