Askeri lojmana uyuşturucu baskını!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-13-2010 (14:04)   Son Mesaj: 12-13-2010 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 672  

    12-13-2010

    Askeri lojmana uyuşturucu baskını!

    Askeri lojmana uyuşturucu baskını!


    İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 245 kilo eroin, 75 kilo morfin ve 7 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda 2'si muvazzaf astsubay, 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere 16 kişi gözaltına alındı.

    Uyuşturucu kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Silivri'de narenciye yüklü bir TIR'ı takibe aldı. Beylikdüzü'nde durdurularak arama yapılan TIR'da, 155 kilo eroin maddesi ele geçirildi.
    Bunun üzerine araç sürücüsü ile beraberindeki 3 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda Zonguldak'ta görevli bir jandarma astsubayı ile İstanbul'da görevli uzman çavuş gözaltına alındı. Uzman çavuşun evinde yapılan aramalarda narenciye aracından çaldığı belirlenen 20 kilo eroin bulundu. Muvazzaf astsubayların uyuşturucu şebekesi içerisinde yer aldıkları ve şebekeye yardımcı oldukları belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

    TANZANYA BOKS ŞAMPİYONU UYUŞTURUCU BARONU ÇIKTI

    İran üzerinden yurda sokulan uyuşturucuları çeşitli AB ülkelerine sevk etmek istedikleri öne sürülen bir şebeke yönelik Fatih, Kağıthane, Kadıköy ve Ümraniye'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Söz konusu evlerde yapılan aramalarda, 70 kilo eroin maddesi ele geçirilidi. Operasyonlarda 2'si Somali, 2'si Tanzanya uyruklu olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

    Tanzanya'da bir zamanlar boks şampiyonu olduğu öğrenilen Abraham M.'nin kuryeler vasıtasıyla uyuşturucuları yurt dışına sevk etmek istediği belirlendi. Gözaltına alınan Abraham M. ile Şefik Balin'in de aralarında bulunduğu 7 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

    Öte yandan, Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesinde bir ve yönelik yapılan operasyonda, iç piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış toplam 7 kilo esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Şahimerdan K, ile eşi Leyla K. sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polisteki işlemleri tamamlanan evli çift bugün Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.




    Askeri lojmana uyuşturucu baskını! Yorumları