Şehit polisi almaya giderken öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-13-2010 (14:06)   Son Mesaj: 12-13-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 683  

    12-13-2010

    Şehit polisi almaya giderken öldü

    Şehit polisi almaya giderken öldü


    Adana'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru Abdullah Cem Seçer'in (35) cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Şehit polisi almaya giden arkadaşı da kazada öldü.

    Seçer'in cenazesi, Dörtyol Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındıktan sonra Altınçağ beldesi İcadiye Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.
    Baba Ahmet Seçer, oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Şehidin eşi Jale Seçer de baygınlık geçirdi. Daha sonra şehidin cenazesi, konvoy eşliğinde Altınçağ Mezarlığı'na getirildi. Cenaze, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

    Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, tabutun üzerindeki Türk bayrağını şehidin babası Ahmet Seçer'e teslim ederek, ''Şehidimiz ölmedi. O hep bizim kalbimizde olacak. Şehidimizin geride bıraktığı iki çocuğu da bizlere emanet'' dedi.

    Baba Seçer, Türk bayrağını 73 milyon Türk milleti adına aldığını, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

    Törene, şehit polis memurunun annesi Perihan Seçer, 11 yaşındaki oğlu Ahmet ve 6 yaşındaki kızı Sıla ile yakınları, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Hatay Emniyet Müdürü Rağıp Kılıç, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    -ARKADAŞI CENAZEYİ ALMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

    Bu arada dün, şehidin Tarsus'taki cenazesini almaya giden arkadaşı Bestami Memili'nin (30) kullandığı 31 PU 727 plakalı otomobil, Adana'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine yakın bir mevkide refüje çarparak devrildi.

    Yaralı olarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Memili'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Şehidin arkadaşı Bestami Memili'nin ölümü, yakınlarını ve şehit ailesini yasa boğdu. Bir otobüs şirketinin yazıhanesinde çalıştığı öğrenilen Memili'nin cenazesinin de dün aynı mezarlıkta toprağa verildiği öğrenildi.

    -KAZA

    Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliğinde görevli polislerin bulunduğu 33 P 6781 plakalı sivil plakalı polis otomobiline, hafta sonu gece saatlerinde bir görev gereği geçiş yaptıkları Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Beyazevler mevkisinde Cumali G. (40) yönetimindeki 31 L 7660 plakalı tır arkadan çarpmıştı.

    Kazada, araçta bulunan polis memurlarından Abdullah Cem Seçer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, diğer polisler Ahmet Kara ve Fatih Doruk ise hafif yaralanmıştı.




    Şehit polisi almaya giderken öldü Yorumları