Enlli kadının ailesi aranıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-13-2010 (12:04)   Son Mesaj: 12-13-2010 (12:04)    Cevap: 0    Gösterim: 446  

    12-13-2010

    Enlli kadının ailesi aranıyor

    Enlli kadının ailesi aranıyor


    Kocaeli'de soğukta yolda bulunan bir kadın, barınma merkezine alındı. Kimliği olmayan ve akli dengesi bozuk kadının ailesi aranıyor.

    Gölcük ilçesi Değirmendere mevkiinde emniyet ekipleri tarafından yolda bulunan kadın, zabıta vasıtası ile Kocaeli Barınma Merkezi'ne getirildi. Üzerinden kimliği ile ilgili bir bilgiye rastlanmayan ve isminin Serpil Sertel olduğunu söyleyen kadın, Kocaeli Barınma Merkezi'ne alındı. Her türlü bakımının merkez tarafından karşılandığını kaydeden yetkililer, vatandaşı tanıyan kişilerin barınma merkezine başvurmalarını istedi.

    Soğukta kalacak yeri olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşları belli bir süre barındıran Barınma Merkezi'ne getirilen vatandaşın ilk olarak sağlık kontrolleri yapıldı. Her türlü ihtiyacı giderilen akli dengesi yerinde olmayan vatandaşın kimlik bilgilerine ise ulaşılamadı. Barınma merkezi yetkilileri, kendini Serpil Sertel olarak tanıtan 45 yaşlarındaki kadının tanıyan vatandaşların 324 90 60 numaralı telefona iletmelerini istedi.




    Enlli kadının ailesi aranıyor Yorumları