Evli çift infazında ağabey yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-12-2010 (23:08)   Son Mesaj: 12-12-2010 (23:08)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    12-12-2010

    Evli çift infazında ağabey yakalandı

    Evli çift infazında ağabey yakalandı


    Fatih'te yeni evli çiftin, bir otomobilin içinde başlarından vurularak öldürüldüğü olay sonrasında polis, gelinin ağabeyi G.Ö'yü katil zanlısı olarak yakaladı. Cinayetin sebebi ise yavaş yavaş çözülmeye başladı.

    Fatih'te yeni evli çiftin bir otomobilin içinde başlarından vurularak öldürüldüğü olay sonrasında aranan gelin Soney Vural'ın ağabeyi G.Ö. gözaltına alındı.
    Alınan bilgiye göre, Seyitömer Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi'nde 34 GU 7789 plakalı araç içinde başlarından silahla vurularak öldürülen Zekeriya ve Soney Vural'ın cinayetini soruşturan polis ekipleri, çiftin yakınlarından aldıkları ifadeler doğrultusunda, Soney Vural'ın ağabeyi G.Ö'yü katil zanlısı olarak aramaya başladı. G.Ö. bir süre sonra polis ekiplerince Fatih'teki bir evde yakalandı.

    G.Ö'nün, ailelerin karşı çıkmalarına rağmen Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan Zekeriya Vural ile yaklaşık 10 gün önce evlenen kardeşi Soney Vural'ın evliliğini onaylamadığı bu nedenle şüphe üzerine arandığı öğrenildi.

    Hristiyan olan gelinin ailesi bu evliliği tasvip etmedi ve ağabey bu nedenle de cinayeti işlediğini ifade etti.




    Evli çift infazında ağabey yakalandı Yorumları