Doğum günü partisi acı bitti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-12-2010 (16:07)   Son Mesaj: 12-12-2010 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 586  

    12-12-2010

    Doğum günü partisi acı bitti

    Doğum günü partisi acı bitti


    Kayseri'de, doğum günü partisinde ''içki içtiğini zanneden'' annesi ile tartıştıktan sonra 3. kattan atlayarak ağır yaralanan lise öğrencisi genç kız, hastanede öldü.

    İddiaya göre, Aydınlıkevler Lisesi 10. sınıf öğrencisi M.A (16), dün Osman Kavuncu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Apartmanı'ndaki evlerinde doğum günü partisi düzenledi.
    Parti sonrası birkaç arkadaşı ile eğlenmeye devam eden M.A, bu sırada eve gelen ve içki içtiklerini zanneden annesi V.A ile kardeşi ve arkadaşlarının önünde tartıştı.

    Tartışma sonrası bunalıma giren M.A, 3. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son vermek istedi.

    Ağır yaralı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.A, buradaki ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.

    Yakınları tarafından hastene morgundan alınan M.A'nın cenazesi, Camii Kebir Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

    Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.




    Doğum günü partisi acı bitti Yorumları