Kar yağışı Ankara'da araçları yolda bıraktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (15:56)   Son Mesaj: 12-11-2010 (15:56)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    12-11-2010

    Kar yağışı Ankara'da araçları yolda bıraktı

    Kar yağışı Ankara'da araçları yolda bıraktı


    Başkent'te etkili olan kar yağışına sürücüler hazırlıksız yakalandı. Sabah saatlerinde oluşan buzlanma sebebiyle Ankara'nın pek çok yerinde araç ve sürücüleri zor anlar yaşadı.



    Önceki gün başlayan kar yağışı Başkent'te hayatı olumsuz etkiledi. Akşam saatlerinde başlayan kar sabah saatlerinde yerini buzlanmaya bırakınca sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Kayganlaşan zeminde ilerlemeye çalışan çok sayıda sürücü yolda kaldı. Bazı araçların yoldan çıktığı bazı araçların ise orta refüjde asılı kaldığı görüldü.

    Kar yağışını etkili olduğu bazı yerlerde ise sürücüler sokaklardan çıkamadı. Yolda kalan araçlardan kameralara ilginç görüntüler de yansıdı. Sürücüler yolda kalan araçlarını çıkarmak için yoğun çaba harcadı. Vatandaşlar bazen yoldaki karı kürüyerek, bazen de araçlarını iterek, ilerlemeye çalıştı. Kimi vatandaşlar ise üzerine çıkarak, araçlarını bulundukları yerden çıkarmak istedi.




    Kar yağışı Ankara'da araçları yolda bıraktı Yorumları