Harlem'e giren Türk gazeteciyi polis kurtardı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (13:17)   Son Mesaj: 12-11-2010 (13:17)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    12-11-2010

    Harlem'e giren Türk gazeteciyi polis kurtardı

    Harlem'e giren Türk gazeteciyi polis kurtardı


    Samanyolu Tv’de cumartesi akşamları yayınlanan Ayna programının sunucusu ve program ekibi, çekimler için bulundukları New York’ta Harlem'e dalınca beklemedikleri bir olayla karşılaştılar.

    Ayna ekibi önce, Manhattan"a ulaşmak için Hudson Nehri"nin altından yapılan Lincoln Tüneli"nde çekim yaptı. New York"un bilinmeyen yerlerini karış karış gezmeye hazırlanan programcılar, 1980"li yıllarda beyaz Amerikalıların girmesi yasak olan Harlem"de çekim yapmak için yola çıktılar.
    Harlem"e girmesi de çekim yapması da olay olan Ayna ekibini Harlem sakinleri pek de iyi karşılamadı. Çekim yapılmasından rahatsız olduklarını program sunucusu Saim Orhan"a ileten Harlem sakinlerinin bu isteği üzerine Ayna ekibi, çekimlerine son vermek zorunda kaldı.

    Harlem"deki sıkıntılı anların ardından New York Polis Teşkilatı"nda çalışan 35 bin civarında polisin yaklaşık 60"ının Türk kökenli olduğunu öğrenince rahat bir nefes alan Saim Orhan, New York"un Çin mahallesini ve 96. Cadde üzerinde bulunan İslam Kültür Merkezi"ni ziyaret ederek çekimlerini tamamladı.




    Harlem'e giren Türk gazeteciyi polis kurtardı Yorumları