Saadet Seçim kampanyasına başlıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (12:38)   Son Mesaj: 12-11-2010 (12:38)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    12-11-2010

    Saadet Seçim kampanyasına başlıyor

    Saadet Seçim kampanyasına başlıyor


    Saadet Partisi, 2011'de yapılacak genel seçimlere yönelik kampanyayı 26 Aralık'ta başlatacak.

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, parti genel merkezindeki ''İlSeçimİşleri ve Karargah Başkanları Toplantısı'' öncesinde düzenlediği basın toplantısında, 17 Ekimde yaptıkları büyük kongre ile 2011'de yapılacak genel seçimlere yönelik çalışmaların startını verdiklerini belirtti.
    Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin çok daha önem taşıdığını ifade eden Bitmez, ''Milli görüşün iktidarda olmadığı her dönem, ülkemiz adına tahribatın daha da ağırlaştığı, hayat şartları açısından insanımızın daha da sıkıntıya girdiği dönemlerdir. Bu itibarla bütün bu kötü gidişata dur denebilmesi ve tahribatın önlenerek insanımızın hak ettiği hayat refahını bulması için bu seçim tarihi bir fırsattır ve çok önemlidir'' diye konuştu.

    Genel Başkan Necmettin Erbakan'ın 26 Aralıkta Trabzon'da Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongre ile kampanyayı başlatacağını belirten Bitmez, Mart ayı sonuna kadar Erbakan'ın katılımıyla büyük ve yoğun katılımlı salon toplantıları yapılacağını kaydetti.

    Temsilcilerle toplantıların ise Ocak ayı içerisinde bütün illerde gerçekleştirileceğini belirten Bitmez, ''Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında genel başkanımızın iştirakiyle gerçekleştireceğimiz mitingler ve bütün teşkilat mensuplarımızın gece, gündüz demeden yapacakları çalışmalarla seçim seferberliği en yüksek seviyede yürütülecektir'' dedi.




    Saadet Seçim kampanyasına başlıyor Yorumları