Galaxy Tab satın almaya değer mi?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (11:42)   Son Mesaj: 12-11-2010 (11:42)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    12-11-2010

    Galaxy Tab satın almaya değer mi?

    Galaxy Tab satın almaya değer mi?
    iPad'inen büyük rakibini kısa süre önce ülkemizde de satışa sunuldu. Teknoloji tutkunlarının merak ettiği Samsung Galaxy Tab alınmalı mı? iPad'den ne farkı var? Laptop yerine kullanılır mı?




    Dizüstü bilgisayarımız varken, netbook'lar geldi. Tam o sırada akıllı telefonlarımızın ekranları büyüdü ve yetenekleri de arttı. Şimdi bu cihazlar arasına bir de tabletler yerleşti.

    Hepsinin özellikleri ve kullanım alanları farklı. Hangi cihazı nerede kullanacağınızı çok iyi bilmeniz gerekiyor. Aksi durumda pahalı cihazlar için gereğinden fazla para ödemiş oluyorsunuz.

    Gelen İlginç Sorular

    Galaxy Tab satın almaya değer mi?
    Ürünün teknik özelliklerini görmek için tıklayınız

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu cihazı detaylıca inceledi. Teknoloji meraklılarının fiyatı yüzünden biraz uzak durduğu bu cihaz aslında ücretini hak ediyor mu? Sitenin test merkezine gelen sorulara göre incelenen cihaz iPad'in en büyük rakibi unvanını ne kadar hak ediyor? İşte tüm bu soruların cevabını veren inceleme videosu.

    Cihazın incelenme kriterleri;

    - iPad mi daha iyi Samsung Galaxy Tab mi?
    - Samsung Galaxy Tab alınca dizüstü bilgisayar almama gerek var mı?
    - Samsung Galaxy Tab'i telefon olarak kullanabilir miyim?

    :: Samsung Galaxy Tab hakkında ne düşünüyorsunuz?



    SDN - ShiftDelete.Net





    Galaxy Tab satın almaya değer mi? Yorumları