Star Wars oyunlarda devam ediyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-11-2010 (10:43)   Son Mesaj: 12-11-2010 (10:43)    Cevap: 0    Gösterim: 409  

    12-11-2010

    Star Wars oyunlarda devam ediyor

    Star Wars oyunlarda devam ediyor
    Darth Vader’dan güçlü olduğunuzu kanıtlayın! Star Wars serisine alternatif bir senaryo ile giriş yaptığımız The Force Unleashed II'yi tepeden tırnağa inceledik.


    2008"de satışa sunulan Star Wars: The Force Unleashed, sadece konsollar için piyasaya sürülmüştü. Satış stratejisi gereği ek paket olan Ultimate Sith Edition ile beraber, ertesi yıl PC platformunda da yer buldu. Oynanış olarak konsola uygun şekilde geliştirilen yapım, PC platformunda oynanabilirlik açısından ciddi hayal kırıklıkları yaratmıştı.



    Star Wars oyunlarda devam ediyor
    İncelemenin tamamına ulaşmak için tıklayınız



    Senaryo açısından bildiğimiz Star Wars serisini delik deşik eden yapım, alternatif bir Yıldız Savaşları gerçekliği yaratıyordu. Aradan geçen 1 yılın sonunda PC ve konsollar için aynı anda Star Wars: The Force Unleashed II satışa sunuldu. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net filmlerin devamı niteliğindeki bu oyunu detaylıca inceledi.


    Lucasarts Sunar

    İlk oyunda olduğu gibi yine yapımcı LucasArts. Birbirinden başarılı Star Wars konulu oyunlara imza atan firmadan, bu kez de fevkalade bir iş bekliyoruz. Peki beklentilerimiz karşılanacak mı? Yanıtı vermeye senaryodan bahsederek başlayalım. Star Wars dünyasında alternatif bir kapı aralayan yapımcılar, Starkiller ile yollarına devam ediyor. İlk oyunun sonunda ölen çırak (Öldüğü sonu gerçek olarak kabul etmemiz gerekiyor), Darth Vader tarafından klonlanıyor!


    Star Wars oyunlarda devam ediyor



    :: Star Wars: The Force Unleashed II sizce filmler kadar başarılı mı?


    SDN - ShiftDelete.Net





    Star Wars oyunlarda devam ediyor Yorumları