Devrilen araçta vurulmuş halde bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (22:07)   Son Mesaj: 12-10-2010 (22:07)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    12-10-2010

    Devrilen araçta vurulmuş halde bulundu

    Devrilen araçta vurulmuş halde bulundu


    Konya'da ailesinin kayıp olarak bildirdiği şahıs şarampole devrilmiş haldeki aracında başından vurulmuş halde bulundu. Kalp masajı ile hayata döndürdürülen şahıs için hastanedeki çabalar yetersiz kaldı.

    Konya'da ailesinin polise kayıp olarak bildirdiği şahıs, şarampole devrilmiş haldeki aracında silahla başından ağır yaralı olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle duran kalbi çalışan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Merkez Meram ilçesi Akyokuş mevkisinde bir aracın şarampole devrildiği ihbarı yapıldı. Olay yerine giden ekipler, sürücü Murat Kağnıcı'yı (33) şarampole devrilmiş aracın içinde başından tabancayla vurulmuş olarak buldu.

    Yanında bir tabanca bulunan Kağnıcı'nın ağır yaralı olduğunu fark eden emniyet güçleri, acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine 112 ekipleriyle birlikte Sağlık Bakanlığı Ulusal Kurtarma Ekibi (UMKE) de geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kalbi duran Kağnıcı'yı hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı.

    Kalbi tekrar çalıştırılan Kağnıcı, UMKE ekipleri tarafından bulunduğu yerden güçlükle çıkartılabildi. Ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanes'ine kaldırılan Kağnıcı, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Bir markette temizlik işçisi olarak çalıştığı belirtilen Kağnıcı'nın, iki gündür evine gitmediği, bu yüzden ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu bildirildi.

    Çevresine borçları bulunduğu öğrenilen Kağnıcı'nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Devrilen araçta vurulmuş halde bulundu Yorumları