Transseksüel cinayeti ile ilgili 1 kişi gözaltında   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (16:06)   Son Mesaj: 12-10-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 530  

    12-10-2010

    Transseksüel cinayeti ile ilgili 1 kişi gözaltında

    Transseksüel cinayeti ile ilgili 1 kişi gözaltında


    İzmir'in Yeşildere semtinde bir ay önce transseksüel Serap Toman'ın boğazının kesilerek öldürülmesiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre, 12 Kasımda transseksüel Serap Toman'ın (50) Yeşildere semtinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay günü Toman ile Osman E'nin (43) Balçova'daki bir birahanede buluşarak yemek yediğini belirledi.
    Zanlıyı takibe alan ekipler, IMEI numarasından yola çıkarak Toman'a ait cep telefonunun olaydan sonra zanlı Osman E. tarafından kullanıldığını tespit etti.

    Operasyonla olay yerine yakın Ballıkuyu Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan zanlının, olay günü buluştukları birahanede uyuşturucu hap sattığı Serap Toman ile bu haplardan kullandığı, daha sonra ise boğazını kesip öldürdüğü, Toman'ın cüzdanındaki parasını ve cep telefonunu çaldığı, gözaltına alınmaması durumunda iki gün sonra Aydın'a kaçmayı planladığı öğrenildi.

    Zanlının ifadesinde, olay gününde eşiyle birlikte olduğunu söyleyerek suçlamaları kabul etmemesine rağmen, kendisiyle Serap Toman'ı, Balçova'daki birahanede gören görgü tanıkları olduğu bildirildi.

    Hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından 44 sabıka kaydı bulunan Osman E, sorgulanmasının ardından, cinayet ve gasbın yanı sıra Kadifekale'deki bir arkadaşının evinden cüzdan ve cep telefonu çalması nedeniyle ''hırsızlık'', evindeki aramalarda ele geçirilen 220 uyuşturucu hap nedeniyle ''uyuşturucu hap bulundurmak ve satmak'', 19 sahte reçete ve iki sahte doktor kaşesi nedeniyle de ''resmi evrakta sahtecilik yapmak'' suçlarından adliyeye sevk edildi.




    Transseksüel cinayeti ile ilgili 1 kişi gözaltında Yorumları